“Een mooie sportieve schoen voor in de zomer!”

Steeds meer professionals dragen Vismo werkschoenen tijdens hun werkzaamheden, ook in Nederland. Een van hen is Abel van Winkoop. De 28-jarige Puttenaar houdt zich als zelfstandig ondernemer onder andere bezig met hovenierswerk, bestratingen en het bouwen van veranda’s. Sinds hij een paar Vismo Drift werkschoenen in zijn bezit heeft, draagt hij in de zomer niets liever.

Lange werkdagen zonder pijnlijke voeten

Met name in de zomer maakt Abel lange dagen. Hij houdt zich dan veel bezig met houtbouw, de bouw van veranda’s om precies te zijn. “In principe draag ik de Vismo werkschoenen dan van ’s ochtends tot ’s avonds. In die periode is dat vaak meer dan 40 uur in de week.” Ondanks zijn lange werkdagen, heeft Abel geen last van zijn voeten aan het einde van de dag. “Ze zijn lekker licht aan je voet. Dat vind ik erg belangrijk.” Vismo werkschoenen hebben dat comfort te danken aan NRG55, een unieke tussenzool die zorgt voor demping en bij elke stap maar liefst 55% van de gebruikte energie teruggeeft aan de gebruiker.

Lage werkschoenen met een hoog ademend vermogen

In de winter of met regenachtig weer draagt Abel hoge werkschoenen. Voorheen bleef hij ook in de zomer doorlopen op zijn winter werkschoenen. Een groot nadeel daarvan was dat het al vrij snel veel te warm werd. Sinds Abel een paar Vismo Drift heeft, draagt hij in de zomermaanden alleen nog maar deze werkschoenen. Met name het ademend vermogen van de Vismo Drift bevalt Abel uitstekend. “Ze ademen veel meer dan andere werkschoenen. Vooral in combinatie met een korte broek zitten ze erg lekker. Met zomers weer zijn het dus echt topschoenen!” Persoonlijk vindt Abel de Vismo Drift te laag om in de winter buiten te dragen. Dat is voor hem net iets te koud. “Maar dan zou ik eventueel het hogere model (de Vismo Turn) kunnen nemen!”

Stijlvol, slijtvast en sportief

“Ik heb ook wel eens andere werkschoenen gehad, maar die gingen heel snel kapot. De werkschoenen van Vismo gaan veel langer mee. Ik heb ze nu bijna een jaar, ik loop er aardig veel op en ze zijn nog heel,” aldus Abel. Alleen tijdens bestratingen draagt hij de Vismo Drift niet. “Je zit dan de hele dag op je knieën, dus dan zouden de neuzen snel kapot zijn.” De Vismo Drift beschikt namelijk niet over een speciale overneus die nodig is voor dat soort werkzaamheden. “Maar als ik heel veel loop en aan het bouwen ben, zijn het gewoon fijne schoenen.” Abel koos voor zwarte sportieve schoenen. Dat heeft aan de ene kant een praktische reden, want door de donkere kleur zien ze er niet zo snel vies uit. Aan de andere kant is Abel zeer te spreken over het design van de Vismo Drift. “Het is een mooie sportieve schoen!”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Anita - Customer service

“Ik beantwoord alle vragen over onze collectie of over uw bestelling.”