Comfortable lichtgewicht werkschoenen met XL Extralight

Vismo is kampioen in comfort. Dit komt door de unieke NRG55 tussenzool. 55% energieteruggave bij elke stap! Ook met onze lichtgewicht werkschoenen profiteer je hiervan. Deze werkschoenen zijn comfortabel, kwalitatief en super licht. Vismo gebruikt namelijk altijd materialen van hoge kwaliteit. Een voorbeeld hiervan is het XL Extralight foam. 

Wat is XL Extralight foam?

XL Extralight foam is een innovatief materiaal. Het is ontzettend licht, maar tegelijkertijd sterk. En dat maakt het heel geschikt voor de schoenen van Vismo. 

Nog een paar fijne eigenschappen van XL Extralight:

  • Closed cell foam
  • Geeft niet af
  • Flexibel
  • Natuurlijke afwikkeling
  • Hoog comfort
  • Sterke grip 

XL Extralight foam zit verwerkt in de tussenzool van de drie lichtste modellen van Vismo. Dit gaat om de Reform, de Revolt en de Shift. Aan dit materiaal hebben de werkschoenen hun comfort en unieke lichtheid te danken.

Afbeelding

De voordelen van lichtgewicht werkschoenen

Werkschoenen hoeven niet altijd zwaar te zijn. Dat bewijzen de lichtgewicht werkschoenen van Vismo. Door het moderne design en het gebruik van hoogwaardige materialen zitten de schoenen als gegoten. 

Wie de schoen past...

Het is belangrijk om schoenen te dragen die goed passen. Zeker op het werk. Hierdoor raak je minder moe en blijven je voeten gezond. Bij knellende schoenen is er geen goede doorbloeding in de voeten. Ook kan er wrijving ontstaan, met blaren als gevolg.

De goede pasvorm is niet het enige voordeel van de lichtgewicht werkschoenen met een XL Extralight zool. Ze zijn ook nog eens slipbestendig, slijtvast, comfortabel en olieresistent.

Praktisch en veelzijdig

Lichtgewicht werkschoenen zijn geschikt voor de lichte bouw. Hieronder valt het werk van onder andere elektriciens, loodgieters, schilders en stukadoors. 

Veilig op het werk

De lichtgewicht werkschoenen van Vismo voldoen uiteraard aan alle veiligheidseisen. De Vismo Reform en de Vismo Revolt vallen in de S3 veiligheidsklasse. Hierdoor zijn deze schoenen geschikt voor gebruik in de bouw en bij industriële werkzaamheden. Voor indoor werkzaamheden, bijvoorbeeld in het magazijn, raden wij S1P werkschoenen aan. De Vismo Shift, een lichtgewicht S1P werkschoen met XL Extralight zool, is in dat geval wat voor jou!

Vanwege het mooie design zijn de schoenen daarnaast prima geschikt om te dragen tijdens een afspraak tussen je werkzaamheden door. Dat maakt de lichtgewicht werkschoenen van Vismo zo veelzijdig.  

Ervaar het zelf! 

Bekijk onze collectie en bestel jouw eigen paar Vismo werkschoenen. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om lichtgewicht werkschoenen te dragen. Kies voor het comfort van Vismo! 

Afbeelding

Mandy - Customer service

“Ik beantwoord alle vragen over onze collectie of over uw bestelling.”