Waarom S1P werkschoenen perfect zijn als je veel meters maakt

S1P werkschoenen zijn gemaakt voor indoor gebruik. S1P werkschoenen zijn vaak bijzonder licht en hebben een ademend vermogen. Dit zijn twee zeer belangrijke eigenschappen voor professionals die veel meters maken tijdens hun werk. De energieteruggave door middel van de NRG55 tussenzool maken de S1P werkschoenen van Vismo af.

S1P werkschoenen: gecertificeerd volgens de Europese norm

De veiligheidsklassen voor werkschoenen worden beschreven in de Europese EN ISO 20345:2011 norm. De meest voorkomende klasse in de Nederlandse werkschoenenmarkt is S3. Echter zijn er meer dan genoeg beroepen waarbij S3 werkschoenen geen must zijn. Zo is het bij indoor beroepen niet altijd nodig dat je werkschoenen waterafstotend zijn. In dat geval raden wij S1P werkschoenen aan.

Voor professionals die waarde hechten aan kwaliteit

Werk jij bijvoorbeeld in het magazijn of in de installatie en montage? En hecht jij waarde aan een strak design? Dan zijn de sportieve S1P werkschoenen van Vismo perfect voor jou! Onze kwalitatief hoogstaande materialen zorgen voor een unieke schoen op de werkschoenenmarkt; Vismo biedt bescherming, kwaliteit én een moderne en sportieve uitstraling.

De verschillen tussen de veiligheidsklassen

De klassen lopen van S1 tot en met S5. In de basis dient elke schoen te beschikken over een beschermingsneus die 200 J kinetische energie moet kunnen weerstaan. Daarbij moet er minimaal 14 mm ruimte overblijven voor je tenen. S1 werkschoenen, schoenen in de eerste veiligheidsklasse, zijn daarnaast antistatisch en beschikken over energieabsorptie in de hiel. De toevoeging van de P in S1P staat voor penetration resistance, wat inhoudt dat S1P werkschoenen ook over een onpenetreerbare tussenzool beschikken. Als je veel buiten werkt, kunnen S3 werkschoenen een uitkomst bieden. Deze schoenen beschikken niet alleen over bovengenoemde eigenschappen, maar zijn ook minimaal een uur lang waterafstotend. De Vismo Reform is de S3 werkschoen in onze collectie.

Vismo veiligheidsschoenen: S1P, sportief en lichtgewicht

Vismo combineert een sportief design met de bescherming die vereist is voor hardwerkende professionals. Onze schoenen zijn gemaakt voor vakmannen en vakvrouwen die dagelijks veel meters maken. Met Vismo werkschoenen krijg je namelijk energie terug bij elke stap die je zet, 55 procent maar liefst! Dat is te danken aan de NRG55 tussenzool waar alle Vismo werkschoenen over beschikken. Dit resulteert in minder vermoeide voeten aan het einde van een werkdag. Wil jij extreem lichte schoenen die eveneens een slijtvaste loopzool hebben? Bekijk dan eens onze XL Extralight werkschoenen. Meer over XL Extralight lees je in dit artikel.

Bekijk onze collectie of neem contact op met onze specialisten voor persoonlijk advies over veiligheidsklassen, materialen en toepassingen van onze werkschoenen.

Afbeelding
Afbeelding

Anita - Customer service

“Ik beantwoord alle vragen over onze collectie of over uw bestelling.”