Updates, tips en advies

Over de veiligheidsschoenen van Vismo

Afbeelding

Waarom S1P werkschoenen perfect zijn als je veel meters maakt

S1P werkschoenen zijn vaak bijzonder licht en ademend. Dit zijn twee zeer belangrijke eigenschappen voor professionals die veel meters maken tijdens hun werk.

Lees meer
Afbeelding

Vismo Twist: de S1P werkschoen met BOA-sluiting

De Vismo Twist is een comfortabele, lichtgewicht werkschoen. Door de BOA-sluiting is de schoen gemakkelijk aan- en uit te trekken.

Lees meer
Afbeelding

Welke werkschoenen draag ik in een magazijn?

Als medewerker in een magazijn leg je soms wel twintig kilometer per dag af. Goede werkschoenen zijn dus belangrijk bij magazijnwerk. Je moet immers de hele dag comfortabel kunnen lopen.

Lees meer
Afbeelding

Metaalvrije werkschoenen van Vismo met composiet neus

Metaalvrije werkschoenen zijn perfect voor werkplekken waar met metaaldetectiepoortjes gewerkt wordt. De metaalvrije eigenschap is o.a. te danken aan de composiet neus.

Lees meer
Afbeelding

Comfortabele lichtgewicht werkschoenen met XL Extralight

De lichtgewicht werkschoenen van Vismo zijn erg comfortabel. Dit komt onder andere door het innovatieve materiaal XL Extralight. In dit artikel lees je meer over dit materiaal.

Lees meer
Afbeelding

NRG55 tussenzool voor 55% energieteruggave

Wat is NRG55? Dat is een tussenzool in Vismo werkschoenen die ervoor zorgt dat 55% van de bewegingsenergie wordt teruggegeven, een unieke eigenschap.

Lees meer
Afbeelding

Vismo werkschoenen voor in de lichte bouw

Werkzaamheden in de bouw zijn vaak intensief. Je zal merken dat je met Vismo werkschoenen aanzienlijk minder moe bent na een lange dag werken in de bouw.

Lees meer
Afbeelding

Sportieve werkschoenen: de nieuwe standaard

Sportieve werkschoenen zijn vandaag de dag de standaard in de veiligheidsschoenenmarkt. Deze markt is de laatste jaren enorm veranderd. Vismo heeft de volgende stap gezet.

Lees meer
Afbeelding

Welke maat moet ik bestellen? Zo meet je jouw schoenmaat

Je schoenmaat meten doe je in vier eenvoudige stappen. Zo kan je altijd de juiste maat Vismo werkschoenen bestellen. In dit artikel lees je hoe je dit doet!

Lees meer